HGH Hormonul Uman de Crestere 250mg 60 capsule Braila mall 2719

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
MALL
Braila (Romania) / (alege oras)

HGH HORMONUL UMAN DE CRESTERE 250MG 60 CAPSULE


Pret: 161.49 RON (cu TVA)
Data Adaugarii: 2009-04-23 19:11:19
Numar Imagini: 1
Viziteaza Galerie
Detalii Produs
HGH HORMONUL UMAN DE CRESTERE 250MG 60 CAPSULE
-HGH: Hormonul Uman de Crestere (Activant Hormon Crestere HGH)

-HGH Activator

-HGH = Hormonul Tineretii!

-Cu: Alfa-GPC

-IGF-1 si IGF-2 + growth factor binding protein-3 (IGFBP-3)

-Calitate Farmaceutica

-100% NATURAL
(Activant Natural pentru Hormonul Uman de Crestere)

-DOZA PENTRU O LUNA DE TRATAMENT !!!

-Efecte rapide si vizibile

-Rata de satisfactie totala la acest produs este de peste 98%

-PUR SI SIMPLU TE VEI SIMTI BINE !!!

-Tratarea procesului de Înbatrânire
-Dezvoltarea armonioasa a corpului, oaselor, muschilor
-Intarirea generala a organismului (rezistenta la inbolnaviri, vindecare rapida a multor afectiuni)

-Daca esti mai in varsta >>Te simti din nou tanar! Arati din nou tanar! Ai energie! Ai memorie! Nu te mai imbolnavesti asa de usor! Semnele inbatranirii incep sa dispara!

-Daca esti mai tanar >> Dobandesti vitalitate, inbatranesti mai incet, iti dezvolti musculatura, arati mai bine, poti mai mult si mai multe!

-INCEARCA HGH Activator SI TE VEI CONVINGE CA SE POATE !!!!!

-PRODUS IN CANADA DE PURITY LIFE HEALTH PRODUCTS Ltd.

-Cel mai mare producator si distribuitor de suplimente nutritive din America de Nord

Produs avizat de MS pentru comercializare in Romania

*ACEST PRODUS FACE PARTE DIN GENERATIA a 3-a DE ACTIVATORI HGH

-FABRICAT IN CANADA

-Acest produs nu este un simplu HGH Support ci este efectiv un Activator de HGH (Releaser)

-Contine si IGF-1 care este de 10 ori mai puternic decat HGH

-Compara Formula noastra cu alte formule. Cerceteaza cu atentie ingredientele si studiile clinice !!!

-NU ESTE UN STEROID sau UN HORMON DE SINTEZA DECI NU ARE CONTRAINDICATII SI EFECTE HORMONALE SECUNDARE ADVERSE

-De fapt stimuleaza echilibrarea balantei hormonale per ansamblu

-CE EFECTE ARE IN FUNCTIE DE VARSTA:
-Copii sau adolescenti cu deficiente de ritm de crestere > Stimuleaza glanda pituitara sa elibereze mai mult hormon de crestere rezultand intr-o accelerare a cresterii oaselor si musculaturii

-Persoanele care fac exercitii sau merg la gym, sportivi, culturisti > reduce straturile de grasime, mareste masa musculara, mareste nivelul de energie disponibila pentru exercitiu (prin arderea grasimilor)

-Persoane trecute de 21 de ani > incetineste fenomenul de inbatranire generala iar la persoanele trecute de 40 de ani, administrarea regulata reverseaza unele efecte esentiale ale inbatranirii conform listei de mai jos:
-Calitate mai buna a somnului & stabilitate emotionala
-Mai multa energie si rezistenta la activitati sau exercitii fizice
-Reducerea straturilor de grasime
-Marirea densitatii oaselor
-Imbunatatirea memoriei si a nivelului de alerta mintala
-Marirea potentei sexuale
-Intarirea musculaturii atat ca nivel de forta cat si ca dimensiune
-Reversarea pierderii parului si restaurarea culorii acestuia
-Regenerarea sistemului imunitar
-Intarirea muschiului inimii
-Reducerea colesteroilului
-Normalizarea tensiunii arteriale
-Miscorarea pana la disparitie a ridurilor
-Reversarea multor simptome ale bolilor degenerative
-Imbunatatirea texturii si consistentei pielii

-HGH Activator:
-Acest nou produs al industriei farmaceutice Canadiene reprezinta a 3-a generatie de Activatori HGH bazati si pe stimularea eliberarii de HGH de catre glanda pituitara proprie precum si pe stimularea ficatului pentru a produce factorul de crestere IGF-1 (Somatomedin C)

-Hormonul Uman de Crestere (HGH) este un hormon produs de glanda pituitara anterioara (hipofiza) din creier supranumit si \'hormonul tineretii\". HGH induce producerea si eliberarea de Factori de Crestere (Growth Factors) cum ar fi: IGF-1, IGF-2, IGF-Beta, Eritopoeitrina, Neurotrofina, Proteina Morfogenica, factorul de Crestere Epidermic, Hormonii Luteinizanti si Factorul de Crestere Fibroblast-8. Acesti factori de crestere promoveaza repararea celulelor defecte, regenerarea celulelor din piele, oase, muschi si organele vitale. Ei asigura de asemena suport sistemului imunitar in combaterea infectiilor si a bolilor. Prin arderea grasimilor si cresterea masei musculare, factorii de crestere conduc la o fizionomie tinereasca.

-50% din hormonul de crestere este eliberat in sange in timpul primelor 4 ore de somn iar restul de 50% pe parcursul zilei.

-Pe masura ce imbatranim, nivelul de HGH si implicit de Factori de Crestere se reduce doar la o fractiune din nivelul aferent tineretii

-De fapt, incepand cu varsta de 20 ani nivelul de HGH incepe sa scada continuu

-La 30 de ani deja se observa semnele imbatranirii care apoi se accelereaza

-Studiile arata ca productia de HGH scade cu 15% in decursul fiecarei decade (10 ani). Acest fapt conduce la fenomenul imbatranirii fizice, slabirii sistemuluyi imunitar si afectarii negative a functionalitatii creierului.

-Multi practicanti ai medicinei moderne considera ca suplimentarea cu HGH este un mod eficace de a evita imbolnavirile si alte conditii asociate cu inbatranirea

-Suplimentarea cu HGH conduce de asemenea la imbunatatirea vitalitatii si la intinerirea aspectului fizic. Conduce la regenerarea si intarirea functiei sexuale atat la barbati cat si la femei. Contribuie la balantarea hormonala atat la barbati cat si la femei, in special in perioada "varstei a doua".

-HGH Activator este un produs Canadian unic pe piata distribuit de Purity Life Health Products Corp. Formulat pentru a stimula producerea de catre organism pe cale naturala a Hormonului Uman de Crestere (HGH) si eliberarea acestuia in circuitul sanguin in paralel cu stimularea ficatului pentru productia de IGF-1 (Insulin Like Growth Factor -1), un factor de crestere asemanator insulinei si descoperit ca fiind esential in tratamentul fenomenului de imbatranire. Impreuna cu IGF-1 mai exista IGF-2 si inca alti 6 Factori de Crestere, esentiali pentru functionarea normala a organismului

-Acesti factori de crestere esentiali sunt extrasi din virful coarnelor de pui al unei specii de Ren Canadian sau a unei alte specii de caprioara din noua Zeelanda (Deer Velvet Antler) imediat dupa ce acestea strapung pielea capului si inainte de a se osifica

-Varful cornului de Ren contine numerosi stimulanti hormonali, o proportie optima de aminoacizi esentiali pentru stimularea eliberarii de HGH care la randul lor stimuleaza eliberarea de HGH precum si o serie de imunomodulatoare si antiinflamatoare folosite de organismul puiului de ren pentru a vindeca rapid rana produsa de strapungerea pielii capului de catre cornite

-Prezenta Proteinei de Legatura-3 ( growth factor binding protein-3 IGFBP-3) elimina posibilitatea stimularii cresterii in numar a celulelor maligne (canceroase) prin legarea factorului de crestere doar de celulele normale.

-IGF-1 este mult mai eficient decat HGH in sine. Ceea ce HGH face este doar sa stimuleze cresterea nivelului de IGF-1 in organism. E doar logic atunci ca pe langa stimularea eliberarii de HGH sa incercam sa marim direct si nivelul de IGF-1. (Dr. Alex Duarte, OD, Ph.D)

-HGH Activator Fabricat in CANADA de firma PURITY LIFE nu este toxic si nu are efecte secundare daca este administrat conform instructiunilor.

-Prin ce se deosebeste HGH Activator de la Purity Life de alti Activatori HGH?
-Ceea ce face ca HGH Activator sa fie unic este o combinatie proprietara de Alpha-GPC, Extract din corn ne-osificat de ren sau antilopa cu un continut ridicat de IGF-1, si un complex peptidic care asigura o combinatie specifica de aminoacizi pro HGH.

-Cum actioneaza HGH Activator?
-Alpha-GPC (un ingredient proprietar al produslui Harmony HGH Activator incepe sa actioneze imediat dupa ingerare si absorbtie in tractul gastro-intestinal de unde intra in sange si tesuturi actionand asupra sistemului nervos central prin stimularea glandei pituitare sa elibereze in mod natural o cantitate mai mare de HGH (Hormon Uman de Crestere). Eliberarea de HGH are un efect stimulativ asupra altor hormoni oferind in felul acesta o gama larga de efecte benefice pentru sanatate. Extractul din corn ne-osificat de ren (sau antilopa) a fost folosit de secole in medicina traditionala Chineza pentru a promova activitatea hormonala, cresterea musculaturii si oxigenarea sangelui. Complexul prprietar peptidic contine printre altele si aminoacizi esentiali pentru stimularea glandei pituitare sa secrete si sa elibereze HGH.

-Exista studii care sa confirme eficienta ingredientelor din HGH Activator?
-Numeroase studii ale ingredientului Alpha-GPC au demonstrat ca acesta mareste eficienta hormonului de eliberare a hormonului de crestere (GHRH) care stimuleaza glanda pituitara sa secrete si sa elibereze hormon uman de crestere (HGH) reflectandu-se astfel in efecte pozitive asupra echilibrului, coordinarii, masei musculare, sistemului neuro–transmitator implicat in disfunctiile de memorie legate de inbatranire, diviziunii celulare cu efecte de rejuvenare a tesuturilor, organelor si pielii. Studii efectuate in Japonia si Australia asupra extractului din corn ne-osificat de ren (sau antilopa) au demonstrat ca acesta este foarte bogat in factori de crestere si in special factorii de crestere de tip insulinic (IGF-1)
-IGF-1 este o polipetida produsa din HGH (Hormonul Uman de Crestere). Majoritatea efectelor anti-inbatranire rezultate eliberarea de HGH sunt atribuite direct conversiei acestuia de catre ficat si alte tesuturi in Factorul de Crestere de tip Insulinic-1 (IGF-1). Testele au demonstrat ca IGF-1 mareste rata de transport a aminoacizilor in celule in felul regenerand tesuturile. Conform studiilor efectuate in Europa, IGF-1 initiaza transportul acizilor nucleici in nucleul celular acolo unde se afla AND-ul. In acest fel, se aduce materia prima necesara pentru repararea AND-ului si initierea diviziunii celulare necesare atat cresterii cat si reimprospatarii (si deci intineririi) intregului organism. Datorita prezentei proteinei de legatura IGFBP-3 se pastreaza doar actiunea benefica a factroului IGF-1 fara posibilele efecte nedorite care pot sa apara la administrarea acestuia singur.

-Deci IGF-1:
-Incetineste, stopeaza si in parte reverseaza procesele de inbatranire la nivel celular
-Intareste sistemul imunitar in general
-Imbunatateste performanta atletica si de forta
-Ajuta la recuperarea musculaturii dupa effort sustinut
-Contribuie la sanatatea generala a femeilor
-Aduce vitalitate si are efecte anti-inbatranire
-Reprezinta o alternativa mai eficienta pentru Body Building
-Intareste functia sexuala atat la barbati cat si la femei
-Actioneaza contra artritei
-Alte numeroase beneficii pentru sistemul circulator si pentru organele vitale

-ADMINISTRARE:
-2 capsule pe zi administrate seara, inainte de culcare, pe stomacul gol (la cel putin o ora de la ultimul produs alimentar ingerat)
-Se recomanda administrea timp de 6 zile cu o zi pauza
-Pentru usurinta, incepeti administrarea intr-o zi de Luni si faceti pauza Duminca
-Pentru persoanele cu un sistem imunitar mai slab, persoanele afectate mai pregnant de procesul de inbatranire, persoanele care vor rezultate mai rapide sau care vor sa obtina dezvoltarea musculaturii se poate mari doza intre 2-6 capsule pe zi timp de 5 zile cu 2 zile pauza pe o perioada de de 2 luni dupa care se reduce la 2 capsule pe zi pentru urmatoarele 2 luni, dupa care se repeta ciclul. in cazul in care se asociaza cu NGH-Release se va adminsitra doza de 2 capsule pe zi pe toata perioada tratamentului.

-Durata recomandata pentru un Tratament complet: minimum 6 luni

-Acest produs nu are contraindicatii si poate fi administrat fara intrerupere pe o perioada nedefinita de timp.

-Pentru sportivi si pentru cei ce doresc un proces foarte accelerat de ardere a grasimilor, se poate asocia in ziua de pauza cu L-Arginina (500mg) + L-Lizina (500mg) cate 2 capsule din fiecare administrate dimineata cu 30 minute inainte de masa si seara, pe stomacul gol, inainte de culcare.

-Pentru persoanele pana la varsta de 21-22 de ani care doresc sa mai creasca in inaltime se recomanda asocierea cu CARTILAJ DE RECHIN (il gasiti in aceasta farmacie)

-GRADATIA EFECTELOR REGLARII NIVELULUI DE HGH (http://www.hgh-facts.com/):
-Luna 1-a: stamina imbunatatita, somn mai bun, vise vivide, te scoli dimineata mai fresh, energie sporita, atitudine mai optimista.

-Luna 2-a: tonus muscular imbunatatit, crestere a unghiilor, putere sporita fizica si de lucru, pierdere in greutate, functie sexuala imbunatatita, tonus al pielii imbunatatit, digestie mai buna, vedere imbunatatita in special vederea de noapte.

-Luna 3-a: intarirea musculaturii, cresterea parului, dorinta si potenta sexuala sporita, reducerea durerilor, proces mintal imbunatatit, vindecare mai rapida a ranilor, reducere a simptomelor pre-menstruale (la femei), flexibilitate sporita, reducerea simptomelor legate de menopauza (la femei).

-Luna 4-a: Se intaresc efectele din lunile anterioare

-Luna 5-a: reducere impresionanta a tesuturilor adipoase (grasimea), ingrosarea si elasticizarea pielii, intarirea firului de par care capata si stralucire, imbunatatirea texturii pielii, reducerea ridurilor.

-Luna 6-a: Se reduce significant celulita, vederea se ascute simtitor, creste rezistenta la raceli, guturai, gripa si alte boli, parul alb incepe sa se reintoarca catre culoarea naturala, tensiunea arteriala se normalizeaza, corpul apare mult mai bine conturat, se imbunatateste stabilitatea emotionala, creste toleranta la exercitii fizice, Colesterolul si trigliceridele se reduc catre valorile normale, se imbunatateste ritmul cardiac, se intareste sistemul imunitar.

-Lunile urmatoare (pentru cei ce doresc sa continue tratamentul cu HGH-Activator): se mentin si se intaresc in mod gradat efectele lunilor anterioare.

-Cand suplimentezi cu un Activator HGH de calitate pentru a-ti mari nivelul de HGH din sange... organismul tau se ocupa de restul daca are hormonul de crestere cu care sa lucreze. Iata doar citeva din beneficiile unui nivel corespunzator de HGH.

-Energie sporita = Vei avea energia necesara diferitelor activitati
Reducerea greutatii prin eliminarea grasimii = Vei arata si te vei simti bine. Un nivel de stres redus asupra inimii si a plamanilor.

-Cresterea masei musculare = Vei arata si te vei simti mai puternic, vei arde caloriile cu mai mare usurinta.

-Memorie imbunatatita = Mintea ta va fi mai ascutita. Nu vei mai uita usor informatiile importante

-Marirea tolerantei la exercitiu fizic = Te vei bucura mai bine de o viata activa

-Functie imunitara crescuta = Nu te imbolnavesti usor. Starea generala sanatatii va fi mult mai buna.

-Capacitate crescuta de vindecare = Te vindeci mai repede

-Stabilitate Emotionala crescuta = Te vei simti mai fericit si mai linistit. Vei scapa de momentele depresive.

-Reducerea ridurilor de pe piele = Te vei simti mai tinar. Prietenii vor observa diferenta si ti-o vor spune.

-Functie sexuala si potenta crescuta = activitatea sexuala iti va aduce noi satisfactii personale tie si partenerei (partenerului)

-COMPOZITIE:
-UN AMESTEC DE SUBSTANTE PROPRIETARE:
-Alpha SizeTM 50P..250 mg continand:
-Alfa-Glicerilfosforilcolina (Alfa GPC)..125 mg
-Complex peptidic..125 mg
(Un complex peptidic contine tipic: L-Glutamina, L-Ornitina, L-Arginina, L-Lizina, L-Glicina, Inosina, Alti aminoacizi esentiali, neesentiali si bransati)

-Extras din Corn de ren ne-osificat (Cervus sp.Deer Velvet Antler)..100 mg
[Deer Velvet Antler contine tipic: IGF-1, IGF-2, TGF-Beta, Etitropoeitin, Neurotrofin, EGF, FGF-8, Complex de aminoacizi, Oroteina Morfogenica Osoasa, Stimulant pentru Hormonul Luteinizant, Protaglandine, Springomielin +Fosfolipide, pro-hormoni + pro-steroli (fara a afecta analizele la care sunt supusi sportivii de performanta)]

Raporteaza Pagina

 
 
Taguri
medactiv   noni   antioxidanti   colon iritabil   inima   circulatie   colon   deparazitare   detoxifiere   cancer   vitamine   minerale   hepatita   boli de sange   reishi   produse naturale   fitness   body-building   parazitologie  
 

MEDICAL ACTIVE   |   Magazin online   |   Contact
Logo MEDICAL ACTIVE
Timite un mesaj catre vanzator!

Fitness

• Vitamina b-12 forte bio-activa metilcobalamina 1000 mcg 60 capsule
• Boldo 500mg 60 tablete
• Graviola juice 500ml
• Burps 'n' gas 30 capsule
• Krill oil ulei de krill forte 500 mg 90 capsule
• Ginger radacina de ghimbir 500 mg 90 capsule
• Chaga (ciaga) c-max (ciuperca concentrata 28:1) 60 caps
• Nervine strees depresie anxietate insomnie
 
 
 
{PRODUSE_RECOMANDATE}

raporteaza o eroarePrin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide